Varen op de Utrecht Canal Pride

Utrecht Pride

Op 4 juni doen de Universiteit Utrecht & Hogeschool Utrecht mee aan de Utrecht Canal Pride als viering van gelijkheid, diversiteit en "zijn wie je bent". Hoewel niet iedereen de kans had om met ons op de boot te staan, willen we de pride graag vieren door jullie uit te nodigen voor een avond vol dans en eten met een "nerdy" thema. Draag je funky bril, heb een nerdy kapsel of druk jezelf uit op welke manier je maar wilt. "Just be you".

De afterparty/borrel zal plaatsvinden tussen 17.00 en 22.00 op 4 juni in de werfkelder aan de Oudegracht 32 in Utrecht. We hebben de plek vanaf 14.00 gereserveerd voor iedereen die ons wil aanmoedigen tijdens de botenparade. De locatie is in de roze zone (boten zullen dit punt om 14.30 bereiken). Houd er rekening mee dat het tijdens de pride erg druk zal zijn in het centrum en dat het misschien moeilijk te voorkomen is dat mensen van buiten de universiteit op deze locatie aanwezig zijn. Dus probeer zo snel mogelijk te komen. De bar gaat open om 17.00 en het is niet mogelijk om voor die tijd een gratis drankje te bestellen of te krijgen. We hebben plaats voor 140 gasten op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Zorg ervoor dat je het inschrijfformulier via onderstaande link zo snel mogelijk invult.

Al het eten zal vegetarisch zijn. Laat het ons weten als je allergieën of een dieet hebt. Het eerste drankje is voor ons. Details over hoe u uw gratis drankje na 17.00 kunt krijgen, worden na registratie naar je e-mailadres gestuurd.

Wil je helpen als vrijwilliger? We hebben alle hulp gebruiken en waarderen die ook. We hebben hulp nodig bij het klaarmaken van de boot in de ochtend, vrijwilligers voor het versieren van de locatie van de afterparty, vrijwilligers om toezicht te houden en de gastenlijst te controleren en vrijwilligers om te helpen met het opruimen na afloop. Voor vrijwilligers die 's ochtends helpen bij het klaarmaken van de boot wordt een lunch verzorgd.

Wil je meehelpen? Meld je dan aan via onderstaande link.

Aanmelden voor de borrel
Aanmelden als vrijwilliger

N.B: De locatie is niet volledig toegankelijk voor mensen met een beperking. (Er moet een trap worden genomen om de locatie te bereiken). Laat het ons weten als je hulp nodig heeft.