20 februari 2020

Van ambitie naar realiteit: stem online over het strategisch plan

""

De drie ambities voor 2025 in het kader van het nieuwe strategisch plan zijn bekend. Hoe geven we deze ambities vorm? Vanaf vandaag kan je ook online je stem laten horen.

Wat kenmerkt een sterke universitaire community en hoe komen we daar? Op welke manier worden de Sustainable Development Goals integraal onderdeel van onderwijs, onderzoek, impact en bedrijfsvoering? En hoe ziet een innovatieve en wendbare universiteit eruit en wat is daarvoor nodig? Allemaal vragen die we alleen kunnen beantwoorden met de ideeën en inzichten van studenten en medewerkers.

Denk mee

Denk online mee, dat kan waar en wanneer je maar wilt. Ga je liever persoonlijk in gesprek? Meld je dan aan voor een van de open bijeenkomsten.

Meer weten

Bekijk de zogenaamde houtskoolschets met daarin de contouren van het nieuwe strategisch plan of lees hoe het nieuwe strategisch plan tot stand komt.