15 november 2021

Vaccinatie en testen bij de GGD-locatie in het USP

De ingang van het tijdelijke test- en vaccinatiecentrum in het Bestuursgebouw

Wil je je laten vaccineren tegen of testen op covid-19? Vanaf nu kun je tijdelijk en zonder afspraak terecht in het Bestuursgebouw van de Universiteit Utrecht (Heidelberglaan 8). De tijdelijke vaccinatie- en testlocatie op het USP is een initiatief van de GGD, de UU en de HU en is tot nader bericht in bedrijf.

Locatie: UU Bestuursgebouw, Heidelberglaan 8 - Let op: ingang via buitenzijde (naast de Green Office / volg de paarse borden), locatie in Google Maps

Vaccineren: Inloop elke woensdag van 10.00 - 17.30 uur
Kom je met de auto? Stel je routeplanner in op Parkeergarage Cambridgelaan

Testen: Inloop elke werkdag m.u.v. woensdag van 08.00 - 17.00 uur

Indien gewenst kun je ook aan afspraak maken via https://coronatest.nl of 030-630 54 00. Het actuele overzicht is ook te vinden op ggdru.nl.

Je kunt kiezen uit twee vaccins: Pfizer of Janssen. Neem zowel voor vaccineren als testen je identiteitsbewijs mee naar de afspraak. Voor internationale medewerkers en studenten is het advies om voor de vaccinatie een BSN-nummer aan te vragen, zodat de vaccinatie goed geregistreerd wordt in de CoronaCheck-app.

Kan ik me ook ergens anders laten vaccineren?

Misschien is het te druk in de vaccinatielocatie in het USP of kan je niet op bovenstaande data. Kijk dan of je op een andere dag op een van de andere GGD-vaccinatielocaties in de stad terecht kunt.

Kijk meer informatie over vaccineren op de website van de GGD Utrecht.