Vacature studentmedewerker Onderwijsbeleid en studentencommunicatie – Bèta

(o.a. meehelpen met vernieuwing studentenwebsite)

Wil jij werken bij de afdeling Onderwijsbeleid van de faculteit Bètawetenschappen en zo meer kennis en werkervaring op doen op het gebied van websites, studentencommunicatie en beleid? Dan is deze vacature iets voor jou!

Vanaf 1 augustus 2024 zijn we op zoek naar een studentmedewerker die onder andere meehelpt met de vernieuwing van de studentenwebsite.

Het gaat om de volgende werkzaamheden:

• Actief meedenken en je mening geven over de vernieuwde studentensite
  • In opdracht van de eindredacteur studentensite aanpassingen doen in het CMS
  • Meehelpen met de contentmigratie van de studentensite van alle Bèta-opleidingen
  • Ondersteunen bij organisatie introducties, warm welcome en andere events
  • Verwerken informatie in jaarverslagen
  • Andere diverse uitvoerende klussen

Wie zoeken wij?

• Je bent handig met CMS-systemen, of wil dit graag leren
  • Je werkt zelfstandig en secuur
  • Je bent niet bang om vragen te stellen als je iets niet begrijpt of ergens twijfels bij hebt
  • Je bent in staat het overzicht te behouden, ook tijdens piekmomenten
  • Je gaat met diverse werkzaamheden (zelfstandig) aan de slag en geeft terugkoppeling als iets niet werkt of iets niet lukt

Werktijden

Je bent in dienst voor 8 uur maar deze uren zijn flexibel inzetbaar. Je kan dus ook in de avonden of weekenden werken. Het kan zijn dat er de ene week meer te doen is dan de andere. Afstemmen en overleggen gebeurt wel op kantoordagen en tijdens kantoortijd.

Salaris

Voor je werkzaamheden krijg je een aanstelling als student-assistent.

Waar kom je terecht?

Op de afdeling Onderwijsbeleid (OWB), waar we alles op alles zetten om te zorgen dat studenten goed onderwijs krijgen en docenten goed onderwijs kunnen geven. De cultuur is open, sociaal, flexibel en samenwerkingsgericht. In de praktijk werk je samen met verschillende collega’s binnen de afdeling OWB en daarbuiten, bijvoorbeeld communicatie of marketing.

Solliciteren vóór 3 juni

Bij interesse: stuur s.prins-delucht@uu.nl vóór 3 juni een kort mailtje waarin je aangeeft waarom je het leuk lijkt om bij ons te komen werken en welke ervaring je eventueel hebt.