Vacature: student-medewerker relatiebeheer faculteit Diergeneeskunde (16 uur pw)

Voor de faculteit Diergeneeskunde zijn we op zoek naar een student-medewerker relatiebeheer (16 uur per week, werkdagen in overleg).

De faculteit Diergeneeskunde wil het contact met afgestudeerden en met het werkveld aanhalen en klanten van labs en klinieken goed bedienen. Hiervoor is het belangrijk dat gegevens van dierenartsenpraktijken en andere stakeholders up-to-date blijven in de verschillende IT-systemen en databases van de faculteit. Als student-medewerker relatiebeheer zorg jij daarvoor, samen met een collega student-medewerker in het team Marketing, Communicatie en Multimedia.

Werkzaamheden:

• Verwerken van (adres)wijzigingen klantgegevens in verschillende IT-systemen van de faculteit die binnenkomen vanuit labs en klinieken
  • Online desk research naar praktijken en dierenartsen in Nederland en internationale relaties van de faculteit
  • Op basis van research en andere bronnen invoeren van gegevens in de relevante systemen

Profiel:

• Student aan de Universiteit Utrecht (Diergeneeskunde is een pré)
  • Nauwkeurig
  • 16 uur per week beschikbaar

Salaris

€14,00 per uur (via Topselect)

Deadline

Stuur je CV en korte motivatie voor 15 oktober naar Carien Duisterwinkel op c.e.duisterwinkel@uu.nl .