Vacature: student-medewerker Exposoom Panelstudie (~8-16 uur pw)

Omschrijving: 

Vind jij het interessant om mee te werken aan een citizen science project om de invloed van onze leefomgeving op onze gezondheid in kaart te brengen? Word student-medewerker voor de Exposoom Panelstudie en kijk je ogen uit! 

Onze gezondheid wordt voor een belangrijk deel bepaald door allerlei omgevingsfactoren: waar we wonen en werken, wat we eten, in welke mate we worden blootgesteld aan luchtverontreiniging, welke sociale interacties we hebben en welke leefstijlkeuzes we maken. De Exposoom Panelstudie richt zich op al die factoren, ook wel het exposoom genoemd. 

Om te begrijpen wat de impact van het exposoom op onze gezondheid is, zal de Exposoom Panelstudie gedetailleerde informatie over de omgeving waarin we wonen, werken en recreëren verzamelen, meten en analyseren.  Een aantal tools en een app zijn ontwikkeld om dit mogelijk te maken. Zo’n 4000 deelnemers uit Nederland, Zwitserland, Spanje, Griekenland en Polen zullen de komende jaren gegevens gaan verzamelen. 

Wij zijn op zoek naar een alerte, zelfstandige student(e) die ons team komt versterken. Iemand die het interessant vindt om achter de schermen alles in orde te maken voor de deelnemers. Die van aanpakken weet, met eigen ideeën durft te komen en de Nederlandse taal goed beheerst.

Profiel: 

  • Student aan de Universiteit Utrecht  
  • Zelfstandig en betrouwbaar  
  • Nauwkeurig en georganiseerd 
  • 8-16 uur per week beschikbaar (uren kunnen per week flexibel ingezet worden)
  • Voor een periode van 6 maanden 

Taken: 

  • Je ondersteunt het administratieve proces rondom de deelnemers (we werken met ACCESS) 
  • Je maakt meetpakketten in orde en verstuurt deze naar de deelnemers 
  • Je monitort de mailbox en bent het eerste aanspreekpunt voor de deelnemers 

Salaris 

15,87 per uur (via Topselect)

Deadline: 

Stuur je CV en korte motivatie voor 12 januari naar Nikky Veerman via n.veerman@uu.nl. Gesprekken worden gepland in week 3 of 4 van januari.