Vacature: student-medewerker (~32 - 38 uur pw)

Vind jij het interessant om mee te werken aan een wetenschappelijk onderzoek naar luchtverontreiniging en gezondheid? Word student-medewerker bij het Institute for Risk Assessment Sciences (IRAS) van de Universiteit Utrecht en kijk je ogen uit.

Voor 3 wetenschappelijke projecten zijn we op zoek naar een student-medewerker voor ongeveer 32 tot 38 uur per week. In het project MOBI-AIR onderzoeken we de invloed van menselijke mobiliteitspatronen op blootstelling aan luchtvervuiling. Blootstelling aan luchtverontreiniging wordt in verband gebracht met verschillende ziekten, waaronder aandoeningen van de luchtwegen en hart- en vaatziekten, maar mogelijk ook met diabetes en dementie. Het LILLI project onderzoekt de blootstelling aan licht gedurende de nacht en het effect op slaapkwaliteit. Deelnemers aan de projecten voeren metingen uit met mobiele apparatuur. Voor het project AIrqon zijn luchtmetingen uitgevoerd op festivals naar de invloed van diesel generatoren. Deze data moeten nog definitief verwerkt worden in tabellen en figuren. Alle data wordt op IRAS verwerkt en gebruikt in wetenschappelijk onderzoek.

Als ondersteuning aan zowel MOBI-AIR, LILLI als Alrgon zoeken we een alerte, zelfstandige student(e) die de projecten kan ondersteunen. Iemand die het interessant vindt om deelnemers te instrueren, te helpen bij het uitvoeren van de metingen en data management taken te verrichten. We zoeken iemand die van aanpakken weet, met eigen ideeën durft te komen en de Nederlandse taal goed beheerst.

Profiel:

  • Student aan de Universiteit Utrecht
  • Zelfstandig en betrouwbaar
  • Kennis van dataverwerking is een pré.
  • Ca. 32-38 uur per week beschikbaar
  • Voor een periode van minimaal 5 maanden, liefst langer (max. 12 maanden zijn)

Wat krijg je?

  • Een 0-uren aanstelling (uurloon €14,00 per uur, via Topselect).
  • Een felbegeerde campuskaart om koffie mee te halen, gratis te printen en met een gereduceerd tarief te parkeren.
  • Ervaring in een wetenschappelijk onderzoek.

Solliciteren?

Stuur je CV en korte motivatie voor 5 december 2021 naar dr. Anke Huss (a.huss@uu.nl)
Startdatum in overleg (zo snel mogelijk)