16 juni 2020

Termijn verlengd!

Vacature student-lid Departementsbestuur Rechtsgeleerdheid 2020/2021

Het departement Rechtsgeleerdheid is voor het studiejaar 2020/2021 op zoek naar een nieuw student-lid die zitting wil nemen in het bestuur Rechtsgeleerdheid!

Wie zoeken we?
Ben jij iemand die het belangrijk en interessant vindt om voor de belangen van studenten en het onderwijs op te komen? Heb jij een duidelijke visie op verbeterpunten binnen het departement Rechtsgeleerdheid en durf jij deze bespreekbaar te maken? Spreekt het je aan om met de sleutelfiguren van het departement Rechtsgeleerdheid te vergaderen en op dat niveau je medestudenten te vertegenwoordigen? Dan is deze vacature iets voor jou!

Wat ga je doen?
Als student-lid in het Departementsbestuur van Rechtsgeleerdheid neem je allereerst deel aan de vergaderingen van het bestuur. Tijdens de bestuursvergaderingen worden essentiële en strategische besluiten genomen die de opleiding en jou als student aangaan en het is dan ook van belang om jouw stem hierin te laten horen. Daarnaast functioneer je als de ‘dagelijkse’ student-adviseur van de onderwijsdirecteuren. In overleg met de onderwijsdirecteuren kun je ideeën of plannen voorleggen aan het bestuur. Bovendien onderhoud je contact met de voorzitters van de verschillende juridische studieverenigingen en de medezeggenschapsorganen, zoals de Opleidingscommissie bachelor en master. Verder houd je je bezig met onderwerpen die je jezelf als doel hebt gesteld om te verbeteren. Tot slot ben je ook een aanspreekpunt voor studenten en ben je op de hoogte van wat er speelt binnen Rechtsgeleerdheid.

Praktische informatie
Het gaat om een functie per 1 september 2020, voor 12 uur per week. De uren zijn flexibel inzetbaar en zijn, behalve wat betreft de vergaderingen, niet aan vaste dagen gebonden. Je ontvangt voor deze tijdsinvestering een bestuursbeurs. Geïnteresseerd? Mail dan uiterlijk op woensdag 17 juni 2020 je CV en motivatiebrief naar het huidige student-lid, Muriel Motaleb, te bereiken op m.n.motaleb@uu.nl. Op basis van de brief en het CV maakt de sollicitatiecommissie een eerste selectie.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen via het bovenstaande e-mailadres.