9 april 2019

Vacature student-lid Departementsbestuur Rechtsgeleerdheid 2019/2020

Het departement Rechtsgeleerdheid is voor het studiejaar 2019/2020 op zoek naar een nieuw student-lid die zitting wil nemen in het bestuur Rechtsgeleerdheid!

Wie zoeken we?

Ben jij iemand die het belangrijk en interessant vindt om voor de belangen van studenten en het onderwijs op te komen? Heb jij een duidelijke visie op verbeterpunten binnen het departement Rechtsgeleerdheid en durf jij deze bespreekbaar te maken? Spreekt het je aan om met de sleutelfiguren van het departement Rechtsgeleerdheid te vergaderen en op dat niveau je medestudenten te vertegenwoordigen? Dan is deze vacature iets voor jou!

Wat ga je doen?

Als student-lid in het Departementsbestuur van Rechtsgeleerdheid neem je deel aan de vergadering van het bestuur. Tijdens de bestuursvergaderingen worden essentiële en strategische besluiten genomen die de opleiding en jou als student aangaan. Daarnaast functioneer je als de ‘dagelijkse’ student-adviseur van de onderwijsdirecteuren. In overleg met de onderwijsdirecteuren kun je ideeën of plannen voorleggen aan het bestuur. Naast de vergaderingen onderhoud je contact met de voorzitters van de verschillende juridische studieverenigingen en de medezeggenschapsorganen zoals de opleidingscommissie bachelor en master. Ook houd je je bezig met onderwerpen die je jezelf als doel hebt gesteld om te verbeteren.

Verdere informatie

Het gaat om een functie per 1 september 2019, voor 12 uur per week. De uren zijn flexibel inzetbaar en zijn, behalve wat betreft de vergaderingen, niet aan vaste dagen gebonden. Je ontvangt voor deze tijdsinvestering een bestuursbeurs. Geïnteresseerd? Zorg er dan voor dat je uiterlijk op woensdag 15 mei 2019 je CV en motivatiebrief mailt naar l.m.t.desain@uu.nl. Op basis van de brief en het CV maakt de sollicitatiecommissie een eerste selectie.

Mocht je nog vragen hebben, kun je altijd contact opnemen via het bovenstaande e-mailadres.

Hartelijke groet, mede namens het Bestuur Rechtsgeleerdheid,