18 juni 2021

VACATURE STUDENT-ASSISTENTEN PRIVAATRECHT

Vacature
Het Molengraaff Instituuut voor Privaatrecht van het departement Rechtsgeleerdheid van de faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie (REBO) van de Universiteit Utrecht is per 1 september 2021 op zoek naar meerdere student-assistenten voor de periode september tot en met december 2021 (type I) en ten minste één student-assistent voor het gehele academisch jaar 2021/2022 (type II). Het betreft een aanstelling van 6 uur per week (0,15 fte) – bij type II voor een jaar. De werkdag wordt per onderwijsperiode in onderling overleg vastgesteld.

Functie student-assistenten type I
De werkzaamheden van de student-assistent bestaat onder meer uit het ondersteunen van de medewerkers van het Instituut bij het onderwijs en onderzoek op het gebied van digitale leeromgevingen en verdere voorbereidingen voor het privaatrechtelijke onderwijs.

Functie student-assistent type II
De werkzaamheden van de student-assistent bestaat onder meer uit het ondersteunen van de medewerkers van het Instituut bij het onderwijs en onderzoek op het gebied van het goederen- en verbintenissenrecht, personen- en familierecht, IE-recht, ondernemingsrecht en notarieel recht. Daarnaast kunnen de werkzaamheden bestaan uit incidentele vervanging of ondersteuning van het secretariaat.

Profielbeschrijving
Voor deze functie zijn we op zoek naar een tweede- of derdejaars bachelor- of masterstudent met goede studieresultaten. Affiniteit met het privaatrecht in brede zin en digitale tools strekt tot aanbeveling. Aanbod Het betreft een aanstelling van 6 uur per week (0,15 fte) voor in eerste instantie de duur van 4 maanden (type I) of een jaar (type II). Het salaris bedraagt minimaal € 2.260,- en maximaal € 2.462,- (schaal SA cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband. Inschaling hangt af van in welk jaar van je studie je zit. Solliciteren Iedereen verdient het om zich thuis te voelen bij onze universiteit. We verwelkomen studenten met een grote verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven.

Heb je interesse in deze functie?
Stuur je motivatiebrief met cv en cijferlijst toe via secretariaatMIWPI@uu.nl onder vermelding van ‘Sollicitatie student-assistent Privaatrecht’. Reageren uiterlijk maandag 12 juli 2021. Aanvullende informatie Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met mr. dr. Emanuel van Dongen (Assistant Professor Private Law), via e.g.d.vandongen@uu.nl