7 augustus 2017

Vacature: Student Assistent Vertalingen Montaigne Centrum (0,05 fte)

Het Montaigne Centrum voor Rechtspleging en Conflictoplossing – onderdeel van de Faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie (REBO) van de Universiteit Utrecht – is per 1 september 2017 op zoek naar een flexibele student-assistent die teksten geschreven door Montaigne onderzoekers kan vertalen. Het gaat om een aanstelling van ca. 2 uur per week (0,05 fte). Aangezien de aanvoer van teksten onregelmatig is, zal de tijdsinvestering echter wisselend zijn.

Functie
De werkzaamheden bestaan uit het vertalen van relatief korte Nederlandse teksten naar het Engels en vice versa. Het zal hierbij vooral gaan om Montaigne Blogs (http://blog.montaignecentre.com) en om stukken voor de Montaigne nieuwsbrief.

Profiel
Voor deze functie zijn we op zoek naar een student die zowel het Engels als het Nederlands vloeiend beheerst. Tweetalige kandidaten verdienen de voorkeur. Gezien de aard van de functie is flexibiliteit in beschikbaarheid een vereiste. Affiniteit met en/of interesse voor rechtsplegingvraagstukken en juridisch onderzoek is een pré.

Solliciteren
Een sollicitatiebrief en CV kunnen tot 17 augustus (12:00 uur) worden gestuurd naar montaignecentrum@uu.nl onder vermelding van ‘Sollicitatie student-assistent Vertalingen Montaigne Centrum’. De sollicitatiegesprekken zullen in de tweede helft van augustus (week 33 en 34) worden ingepland.

Voor meer informatie over deze vacature kan contact worden opgenomen met Tanja van Veldhuizen (T.S.vanveldhuizen@uu.nl).

Eventueel kan deze functie ook gecombineerd worden met de functie van Student Assistent Montaigne Centrum (0,4 fte), die tevens per 1 september 2017 ingevuld zal worden. Geef eventuele interesse in deze combinatie duidelijk aan in de sollicitatiebrief.