Vacature: bijbaan bij het departement Biomolecular Health Sciences

Voor de komende 3 maanden zoekt het departement Biomolecular Health Sciences (BHS) van dierengeneeskunde een (rechtsgeleerdheid)student die het bedrijfsvoeringsteam komt versterken. Ze zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om met het team ervoor te zorgen ‘het’ geregeld raakt. Waarbij ‘het’ van alles in de bedrijfsvoering kan zijn. Je kunt denken aan:
 

  • Het begeleiden van het administratieve proces rondom nieuwe contracten en projecten. Denk aan afstemming met de onderzoekers, het bijhouden van het contractenregister en afstemming met Juridische zaken.
  • Het beantwoorden van vragen die op de mail binnenkomen en het doorverwijzen van medewerkers naar de juiste loketten voor HR, financiën, ICT e.d.
  • Het doen van bestellingen, het regelen van formulieren voor stagiaires en toegangspassen.
  • Algemene secretariële werkzaamheden zoals het plannen van afspraken of incidenteel notuleren van vergaderingen.
  • Mocht je een juridische opleiding doen of gewoon erg van juridische zaken houden, dan is het op hoofdlijnen beoordelen van (standaard) contracten en afstemmen met het Research Support Office ook onderdeel van het werk.

Het team bestaat uit een coördinator en een manager bedrijfsvoering. Ze werken nauw samen met de secretaresses van de afdelingen en personeel uit de ondersteunende diensten (HR, Finance, ICT en ARBO & Milieu). De omvang van de aanstelling kan afgestemd worden op je beschikbaarheid, maar is minimaal 10 uur per week. Het is voor overdracht handig als je in ieder geval één keer per week op een vast moment op kantoor bent (Uithof). Een combinatie met thuiswerken is zeker mogelijk.

Het departement BHS bestaat uit 170 medewerkers. Ze doen onderwijs, onderzoek en patiëntenzorg op onder andere Infectieziekten, Immunologie, Celbiologie, Metabolisme en Pathologie. Ze hebben dus veel laboratoria, maar ook twee veterinaire diagnostische centra en een sectiezaal. Interessante en bekende voorbeelden van het werk van BHS zijn het virologische onderzoek naar Corona en het doodsoorzaakonderzoek bij gestrande walvissen. Maar daarnaast doen ze nog veel meer hele interessante dingen.

Aanvullende informatie

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met: Nora de Jeu (Manager Bedrijfsvoering BHS), via n.dejeu@uu.nl