20 december 2019

UU zoekt modellen

fotoshoot

Ben jij eerstejaars bachelorstudent en vind je het leuk om samen met medestudenten voor de camera te staan? Sta je open voor een unieke ervaring? Dat komt goed uit! Wij zijn namelijk op zoek naar zes modellen voor een fotoshoot!

We laten in onze fotoshoot graag een realistische mix van onze studenten zien. We nodigen iedereen van harte uit om te reageren. Wat je geslacht, uiterlijk of culturele achtergrond ook is, je bent meer dan welkom!

Zien we jou terug?

Dit ga je doen
Samen met andere bachelorstudenten word je in groepssetting gefotografeerd door een professionele fotograaf op verschillende locaties in en rondom de UU. De fotoshoot vindt plaats in de week van 11-15 mei. Je krijgt een vergoeding van €100. De Universiteit Utrecht gebruikt de foto’s voor onder andere de website, sociale media, flyers, brochures en posters in de openbare ruimte.

Na de kennismakingsgesprekken houden we een proef fotosessie. Hier kun je alvast kennis maken met de andere modellen en kijken we of het klikt met de fotograaf. Deze proefshoot is op 16 april. Houd dus ook deze datum vrij in je agenda!

Aanmelden
Interesse? Stuur dan uiterlijk 14 februari een mail naar k.m.gort@uu.nl met je naam, telefoonnummer, studiejaar en richting, (korte) motivatie en een recente foto van jezelf.