17 september 2021

UU Week van de Veiligheid 11 - 15 oktober

Kom in actie voor sociale veiligheid

De Universiteit Utrecht zet zich in voor een prettige werk- en studeeromgeving voor alle studenten en medewerkers. Maar wat als je je toch onveilig of niet gerespecteerd voelt?

In de UU Week van de Veiligheid staat vanaf 11 oktober de sociale veiligheid van studenten centraal. In die week willen we studenten extra bewust maken van wat zij kunnen doen bij een onveilige situatie of ongewenst gedrag, bij zichzelf én bij anderen.

Programma/activiteiten:

• Start van de pilot ‘anonieme chat’ in samenwerking met Frisse Gedachtes - Meer informatie volgt binnenkort via onder andere het UU instagram kanaal!
  • Active Bystander training voor studenten (12 oktober, in het Engels) Klik hier om je aan te melden
  • #WellbeingWednesday: Ontmoet de studentbegeleiders, want bij wie kun je eigenlijk terecht? Introductievideo Klachtencoördinator en Vertrouwenspersoon op social media