12 december 2018

UU-studente Elvire Landstra wint prijs bij de Student Research Conference 2018

Op 9 november presenteerden studenten van diverse Nederlandse en Vlaamse universiteiten en Nederlandse hogescholen hun bacheloronderzoek op de Student Research Conference 2018. UU-student Elvire Landstra won de research award in de categorie Humanities & Law met haar paper Bringer of Death: Explaining the Severity of the Black Death in Medieval England. Gefeliciteerd, Elvire en fantastisch gedaan, alle genomineerden!

De conferentie vond plaats op het Leiden University College in Den Haag. Vooraf geselecteerde studenten kregen de kans om hun werk te presenteren. Publieksprijzen werden uitgereikt voor de beste poster en per workshopcategorie. Daarnaast boog een jury zich over de workshops en beloonde daar in elke categorie een student met een Research Award. Onder de juryleden waren onder andere Professor Rob van der Vaart en Professor Henk Stoof van de UU. De artikelen van de geselecteerde studenten zijn gepubliceerd in het e-journal SURE!.

Meer informatie over de conferentie en de winnaars: website van de SRC, Twitter en Facebook. Bekijk ook de aftermovie van de conferentie.