9 mei 2018

Utrecht Canal Pride: vaar je mee op de UU-boot?

Natuurlijk doen wij mee op 16 juni 2018! De Utrecht Canal Pride biedt een mooie gelegenheid om onze stad te laten zien waar de Universiteit Utrecht voor staat: het overbruggen van tegenstellingen en het creëren van gelijke kansen.

Daarom gaan we met een divers gezelschap, bestaande uit studenten, wetenschappelijk personeel, ondersteunend personeel en alumni, deelnemen aan de Utrecht Canal Pride 2018.

100 gezamenlijke plaatsen voor UU en UCU
Bij de inschrijving hadden de Universiteit Utrecht en het University College Utrecht (UCU) zich apart van elkaar aangemeld. We hebben besloten om samen mee te doen en een boot te delen. In totaal zijn er 100 plaatsen beschikbaar, waarvan 50 voor het UCU. Een deel van de kosten wordt betaald door de UU, o.a. door het Stimuleringsfonds Diversity, en door het UCU. Daarnaast vragen we van iedereen die meevaart, namens de UU en het UCU, een financiële bijdrage.

Het University College Utrecht heeft een eigen inschrijfprocedure. Ben je UCU-student en wil je meevaren? Hou dan de oproep van het UCU in de gaten of neem contact op met ucsaqueeralliance@gmail.com.

Kosten en aanmelden
Voor alle overige UU-studenten is de bijdrage € 40. Naast een unieke ervaring krijg je hiervoor drankjes en versnaperingen aan boord. Wil je deze ervaring niet missen? Schrijf je dan snel in.

Zoals het er nu uitziet, verzamelen we op zaterdag 16 juni a.s. aan het eind van de ochtend. Hou er rekening mee dat de Canal Pride tot ongeveer 17.00 uur duurt.

En vaar je niet mee, dan vinden we het natuurlijk ook fantastisch als je naar de UU-boot komt kijken!