19 maart 2020

Updates coronavirus: Bindend Studieadvies – aangepaste deadline aanmelding

De Universiteit Utrecht volgt de landelijke en internationale ontwikkelingen van het coronavirus op de voet. De meest actuele informatie over het nieuwe coronavirus met betrekking tot de Universiteit Utrecht is te vinden op het liveblog en de website van de UU

Heb je klachten? Volg dan de richtlijnen van het RIVM. Maak je je zorgen over mogelijke studievertraging? Neem dan contact op met je studieadviseur per telefoon of mail.

De uitbraak van het nieuwe coronavirus en de zorgen die er zijn bij sommige medewerkers en studenten vragen om solidariteit en één front tegen stereotypering en discriminatie.

Meer informatie
De meest actuele informatie over het coronavirus lees je op de website van het RIVM. De UU volgt het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Het meest actuele reisadvies vind je op Nederland Wereldwijd. Heb je een specifieke vraag? Neem dan contact op via coronavirus@uu.nl.