19 mei 2020

Update onderwijs in coronatijd

Ik hoop dat het goed met je gaat. Het was ontzettend leuk om afgelopen vrijdag te kunnen chatten met elkaar, jammer dat we elkaar nog niet fysiek kunnen ontmoeten. We wachten de maatregelen van de overheid vanavond weer met spanning af. Hierbij weer de wekelijkse update vanuit de opleiding!

Opleidingsspecifieke informatie CRU bachelor

Toetsing
Aangezien er veel vragen over toetsing gesteld worden heb Ik de toetsdata op een rijtje gezet met daarbij hoe de toets wordt afgenomen (zie hiervoor ook het tentamenrooster op de website Geneeskunde).

Jaar 1

• 20 mei: R&I (herkansing 20 juli) - TestVision
  • 3 juli: Circ2 (herkansing 31 juli) - TestVision
  • 8 juni: herkansing Stofw1 - met proctoring
  • 22 juli: herkansing Circ1 - TestVision
  • 24 juli: herkansing I&I1 - TestVision

Jaar 2

• 29 juni: herkansing ZHB3 - met proctoring
  • 1 juli: KLO2 (herkansing moet nog geroosterd worden. Indicatie eind week 30/week 31) -TestVision
  • 7 juli: herkansing Stofw2 - met proctoring
  • 28 juli: herkansing G&O - TestVision
  • Keuzecursussen: kijk op Blackboard bij de betreffende cursus voor meer informatie
  • PLO: het is nog steeds niet zeker dat de toetsing ook echt plaats kan vinden in week 25 en 26

Jaar 3

• 22 mei: MH  (verplaatste toets van 20 maart die niet doorgegaan is) - met proctoring
  • 12 juni: MH - met proctoring
  • 12 juni: KWO - TestVision
  • 15 juni: toets K&V - met proctoring
  • 22 juni: herkansing K&V - met proctoring
  • 26 juni: reguliere toets Blok Groen - met proctoring
  • 24 juli: I&I2 - TestVision

*herkansing MH: indicatie week 28
*herkansing KWO: indicatie week 28
*herkansing I&I2: indicatie week 34
*herkansing GZC3: datum volgt (in ieder geval niet 28 mei)

Inschrijving voor deze vier herkansingen* loopt niet via Osiris, maar op uitnodiging van Onderwijszaken. Indien er persoonlijke omstandigheden in het spel zijn kun je via de studieadviseur toegevoegd worden aan deze herkansingen. De exacte data van de herkansingen volgen.

CRUX toetsen
Volgende week hoop ik de definitieve data en wijze van afname van de CRUX toetsen rond te hebben.

Stand van zaken onderwijs jaar 1 t/m 3
Hierover is nu geen nieuws te melden.

Herinschrijving bachelor
Wij begrijpen dat er veel vragen zijn omtrent de inschrijving voor komend collegejaar onder de jaar 3 studenten. Op het moment dat je op 1 september je bachelor nog niet afgerond hebt, schrijf je je opnieuw in voor de bachelor en nog niet voor de master. Zodra je je bachelor afgerond hebt, schrijf je je uit voor de bachelor en schrijf je je in voor de master.

Mededeling vanuit het Onderwijscentrum

Het Hijmans van den Berghgebouw is nog steeds dicht voor studenten. Wij vragen je dan ook nadrukkelijk om niet naar het gebouw te komen om te studeren.

Tot slot

Mocht je naar aanleiding van deze mail vragen hebben, stel ze gerust via STIP. In de mail van volgende week komen we terug op de meest gestelde vragen.
Verder een vriendelijk doch dringend verzoek om je telefoonnummer in Osiris te controleren en – als er geen telefoonnummer in Osiris staat – dit aan te passen. Zo kan de opleiding en/of Onderwijszaken, indien nodig, contact met je opnemen.

Met vriendelijke groet,

Isabel Thunnissen