2 juli 2020

Update BMW-onderwijs in coronatijd

Beste student,

Voor de meesten van jullie is de zomervakantie begonnen. Dit zal dan ook de voorlopig laatste wekelijkse mail zijn die je ontvangt. Alleen als er gedurende de vakantie grote wijzigingen of veranderingen optreden zal er nogmaals een mail verstuurd worden.

Opleidingsspecifieke informatie Biomedische Wetenschappen

Onderwijs Periode 1 Studiejaar 2020-2021

Op dit moment wordt er door de roosteraars, cursuscoördinatoren en docenten hard gewerkt aan een zo goed mogelijk rooster voor Periode 1 van het komende studiejaar. Hierbij wordt voorrang gegeven aan de roosters voor de eerstejaars (inclusief de introductie), het inroosteren van zoveel mogelijk practica en de kleinschalige bijeenkomsten van de BMW-academie. Zodra de roosters definitief zijn worden ze in MyTimetable gepubliceerd.

Evaluatie Periode 4

Graag wil ik je nogmaals vragen om de cursusevaluaties, die je toegestuurd hebt gekregen, in te vullen. De informatie uit de evaluaties is voor de docenten,  de opleiding én de toekomstige deelnemers aan de cursus van groot belang om de kwaliteit van het onderwijs verder te verbeteren.

Aanvullende toetsen Periode 4

Ook voor de aanvullende toetsen van Periode 4 zullen wij proberen om de toetsen op locatie te organiseren. Zodra de zalen en tijden bekend zijn, krijg je hierover verdere informatie.  Kijk ook zelf regelmatig in MyTimetable.

Online Life Sciences Career Event

Op donderdag 9 juli vindt een voorlopig laatste Online Life Sciences Career Event plaats. Dit keer zijn de sprekers een masterstudent van CSDB en een oud-PhD-student van MLS. Via deze link kun je je aanmelden voor de online bijeenkomst.

Studentbegeleiding: deze mensen bieden je een luisterend oor

Wil jij graag je ei kwijt nu je al zoveel weken vanuit huis moet studeren? Dat kan. Bekijk hier welke mensen er voor je klaarstaan.

Openingstijden STIP vakantieperiode

In de vakantieperiode is het STIP geopend volgens de reguliere openingstijden (maandag t/m vrijdag 9.00 – 13.30 uur, telefoon wordt beantwoord tussen 10.45 en 13.30 uur), met uitzondering van week 31 en 32. Van 27 juli t/m 9 augustus is het STIP gesloten (mail wordt wel beantwoord). De fysieke balie blijft vooralsnog gesloten.

Geef gezicht aan onze strategie

Connecting Worlds is onze strategie voor de toekomst. Om waarde te creëren, verbinden we de werelden van onze patiënten, studenten en collega's. En daar hoor jij ook bij! Stuur ons jouw selfie (minimaal 1 MB) en geef gezicht aan onze strategie. Van alle foto's samen maken we iets moois. Mail je foto vóór 7 juli naar ikdoemee@umcutrecht.nl.

Tot slot

Alle relevante informatie van de UU en van de opleiding kun je ook terugvinden op de digitale studiegids onder het kopje “Onderwijs en coronavirus”. Mochten er desondanks nog vragen zijn over het BMW-onderwijs mail naar BachelorBMW@umcutrecht.nl of STIP@umcutrecht.nl voor vragen over het coronavirus.

Met vriendelijke groet,

Astrid Freriksen