16 juni 2020

Update BMW-onderwijs in coronatijd

Beste student,

Hierbij een nieuw bericht over de stand van zaken en de ontwikkelingen binnen de opleiding ten aanzien van de aanpassingen vanwege de COVID-19 uitbraak. Dit keer een korte mail met alleen maar opleidingsspecifiek nieuws.

Opleidingsspecifieke informatie Biomedische Wetenschappen

Evaluatie Periode 4

Periode 4 nadert zijn einde en de zomervakantie lonkt  voor velen. Toch wil ik jullie vragen om de cursusevaluaties die jullie binnenkort via jullie cursuscoördinatoren toegestuurd krijgen in te vullen. De informatie uit de evaluaties is voor de docenten,  de opleiding én de toekomstige deelnemers aan de cursus van groot belang om de kwaliteit van het onderwijs verder te verbeteren. De kans is groot dat jullie ook nog een UU-evaluatie krijgen over het online onderwijs van Periode 4. Ook daarvoor vraag ik jullie medewerking.

Tot slot

Alle relevante informatie van de UU en van de opleiding kun je ook terugvinden op de digitale studiegids onder het kopje “Onderwijs en coronavirus”. Mochten er desondanks nog vragen zijn over het BMW-onderwijs mail naar BachelorBMW@umcutrecht.nl of STIP@umcutrecht.nl voor vragen over het coronavirus.

Met vriendelijke groet,

Astrid Freriksen