9 juni 2020

Update BMW-onderwijs in coronatijd

Beste student,

Hierbij een nieuw bericht over de stand van zaken en de ontwikkelingen binnen de opleiding ten aanzien van de aanpassingen vanwege de COVID-19 uitbraak.

Opleidingsspecifieke informatie Biomedische Wetenschappen

Fysieke toetsen

Langzamerhand komen er wat meer mogelijkheden om vanaf half juni fysiek onderwijs aan te bieden. Binnen BMW is er voor gekozen om die ruimte vooral te gebruiken voor het fysiek organiseren van (aanvullende) toetsen. Zodra alle aangevraagde toetsen zijn goedgekeurd en de locaties en tijden bekend zijn, brengen we je hiervan op de hoogte.  De nieuwe locaties en tijden (aangepast op de OV-richtlijnen van de overheid) worden ook in MyTimetable verwerkt.

Online Life Sciences Career Event

Aanstaande donderdag 11 mei van 16.00-17.00 uur wordt er online een Life Sciences Career Event gehouden. Oud BMW- en BMS-student Dide Reijmer vertelt over haar carrièrepad. Als je hier “bij” wilt zijn, meld je dan aan via https://www.uu.nl/en/events/career-services-life-sciences-career-event-o... zodat je de weblink voor de bijeenkomst kunt ontvangen.

Studeren in Coronatijd: zo motiveer je jezelf

Op woensdag 10 juni (13.15-14.15 uur) organiseert het Skills Lab van de UU een webinar over studiemotivatie in coronatijd. Tijdens de webinar kun je ook vragen stellen. Voor meer informatie en aanmelding zie: https://www.uu.nl/onderwijs/onderwijsadvies-training/professionalisering....

Videocall met decaan Arno Hoes

Wil jij een keer met Arno Hoes (decaan van de faculteit Geneeskunde) videobellen om te vertellen hoe jij het digitale onderwijs ervaart, hoe het is om nu te studeren of wil je iets anders kwijt? Arno Hoes wil graag elke vrijdag met een student videobellen over hoe het in deze digitale tijd gaat. Lijkt dit je leuk? Neem dan contact op met Merel Dekker (studentassessorDOO@umcutrecht.nl) om aan te geven dat je hierin interesse hebt!

Tot slot

Alle relevante informatie van de UU en van de opleiding kun je ook terugvinden op de digitale studiegids onder het kopje “Onderwijs en coronavirus”. Mochten er desondanks nog vragen zijn over het BMW-onderwijs mail naar BachelorBMW@umcutrecht.nl of STIP@umcutrecht.nl voor vragen over het coronavirus.

Met vriendelijke groet,

Astrid Freriksen