Uitnodiging thesis focus groep

Beste student,

Jij hebt een expertise en kennis die alleen jij ons kan verschaffen. Je bent namelijk een huidige UMC/UU student, en wij hebben jou nodig om innovatief en leuk onderwijs te kunnen geven. Menig professor en docent heeft ideeën over wat we zouden moeten doen, maar zonder het perspectief van de student is dat zo goed als ‘armchair innovation’. Met jouw ongezouten meningen en ervaringsdeskundige inzichten kunnen wij UU vooruitstrevend en ambitieus houden.

Kunnen wij jou verleiden om samen met 5 andere studenten, elk van een andere opleiding, na te denken over jouw eigen bachelor en specifiek je bachelor thesis project? Ook willen we je vragen over een gerelateerd voorstel voor nieuwe mogelijkheden in het bachelor thesis project.

Los van het onderwerp van de discussie zelf kan het ook interessant zijn om anderen over hun onderwijservaring te horen praten.

Focus groep experimenteel onderwijs

  • Datum: 11 december 2023 of 13 december 2023
  • Tijd: 17:30 – 19:00
  • Locatie: Hijmans van den Berghgebouw (Universiteitsweg 98, Utrecht)
  • Catering: Gratis pizza’s!
  • Voorbereiding: Graag kort reflecteren op je onderwijsprogramma en de inhoud daarvan.

In het belang van een effectieve en diverse groep komt er maar 1 student per opleiding, en is uitval problematisch voor onze resultaten. Graag horen we tijdig of – en op welke datum – je ons kan helpen.

Als er andere vragen zijn over het doel, data management en resultaten, kan je ons per email bereiken op m.y.schakelaar-5@umcutrecht.nl. We zullen dit in de focus groep ook nog kort behandelen.

Aanmelden?

Je kunt aanmelden door een e-mail te sturen naar: m.y.schakelaar-5@umcutrecht.nl..

 

Met vriendelijke groet,

Michael Y. Schakelaar, MSc
Dr. Florian Verbeek
Prof. Dr. Niels Bovenschen