28 oktober 2015

Event voor studiebeurs- en talentprogramma’s van topsectoren

Uitnodiging: Formule Toptalent!

Op 23 november 2015 vindt het Formule Toptalent Event plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit is het eerste evenement waar het hele netwerk van de topsectorbeurzen elkaar ontmoet. Bedrijven die mee doen aan een beurs- of talentprogramma wisselen kennis en ervaringen uit. Samen met studenten, onderwijsinstellingen en overheid gaan zij in gesprek over de programma’s. En natuurlijk wordt er al gevierd wat er aan mooie initiatieven staat.

Waarom Formule Toptalent? Om de beste studenten aan de slag te krijgen in de topsectoren, is er meer nodig dan alleen een goede opleider en voldoende uitdagende arbeidsplaatsen. De student is onderdeel van een toekomstig werkveld waarbij hij of zij nauw in contact moet staan met het bedrijfsleven. Net zoals een Formule 1 coureur in nauw contact staat met zijn team. Alleen dan kunnen ze een goede prestatie neerzetten: in teamverband. Dat is waar de topsectorbeursprogramma’s aan bijdragen.

Meer informatie over het programma volgt snel. Houdt daarvoor de website in de gaten of mail voor meer informatie naar info@topsectorbeurzen.nl.