Swipe mee voor een betere buitenruimte in het USP

Extra bankjes, meer groen of juist een hardlooprondje? In het Utrecht Science Park is veel buitenruimte, die willen we beter inrichten in de toekomst. Wat precies waar moet komen, vragen we ook aan jou. Swipe met ons mee voor een betere buitenruimte in het USP. Het invullen, ofwel swipen, is leuk en duurt ongeveer drie minuten.

De swipocratie werkt het best via je telefoon. Scan deze QR-code met je telefoon om de swipocratie daar te openen. Je kunt de swipocratie ook gewoon via je computer invullen via onderstaande button.

Focusgroep

De resultaten van deze Swipocratie helpen de UU bij het maken we een visie op recreatie voor het Utrecht Science Park. Om de resultaten met alle doelgroepen door te spreken en te verdiepen houden we een focusgroep. We selecteren daarvoor ook mensen die de Swipocratie hebben ingevuld. Wil je je hiervoor opgeven? Vul dan je naam en emailadres in als antwoord op de laatste vraag van de enquête.

Ontwikkeling gebied

Het Utrecht Science Park wordt de komende jaren ontwikkeld tot een toekomstbestendige campus. Een campus met fijne, logische verbindingen tussen alle gebouwen, met meer woningen en plekken om te recreëren. Een campus die plek biedt om elkaar te ontmoeten, die bestendig is tegen groeistuipen, klimaatuitdagingen en andere eisen van de toekomst. Een campus die de gebruikers inspireert om samen nieuwe oplossingen te vinden voor een langer en gezonder leven.

Meer info

Wil je hier meer over lezen of heb je een vraag? Kijk dan op: Campus Development - Universiteit Utrecht