14 januari 2021

Wil jij een carrière waarin duurzaamheid een rol speelt?

SUSTAINABILITY CAREER EVENT 2021

Ben jij een student of starter en heb je interesse in duurzaamheid en business?

Doe 19 februari 2021 mee aan het 10e Sustainability Career Event. Schrijf je in en kies voor online 1-op-1 gesprekken of online workshops met jouw favoriete bedrijf.

Dit jaar doen 20 organisaties mee die actief zijn op het gebied van duurzaamheid. Zij gaan graag in gesprek met studenten, recent afgestudeerden en young professionals met interesse in een duurzame carrière. Je kunt je aanmelden voor 1-op-1 gesprekken én workshops met organisaties als: Arcadis, Lidl, Alliander, ProRail, Vattenfall, Engie en vele andere! Meer informatie vind je op de website van Sustainability Career Event.

Doe mee aan de online 1-op-1 gesprekken voor een unieke kans om een bedrijf écht beter te leren kennen en tegelijkertijd jezelf te profileren. Ga aan de slag bij een online Workshop en neem een kijkje in de keuken bij een van de bedrijven. Aan de hand van een actueel vraagstuk maak je kennis met het bedrijf. Plekken zijn beperkt dus schrijf je snel in!

Meld je aan! Je hoort een week van tevoren of je ben geselecteerd.