12 september 2017

Study abroad! Where will you go?

Wil je je wereld vergroten en extra uitdaging tijdens je studie? En wil je je kansen op de (internationale) arbeidsmarkt vergroten?  Volg dan een deel van je studie in het buitenland. Het betekent vaak een mooie en onvergetelijke tijd, staat sterk op je CV en is goed voor je persoonlijke ontwikkeling.

Op uitwisseling in 2018-2019?

Denk je aan studeren in het buitenland in 2018-2019? Kom dan naar een van de voorlichtingen over studeren in het buitenland! De faculteiten en Studentenservice geven presentaties over hun uitwisselingsmogelijkheden. Je kunt naar één of beide gaan.

Informatiebijeenkomsten

Je krijgt informatie over mogelijke gastuniversiteiten, hoe je een bestemming kunt kiezen, hoe de aanmelding werkt en nog veel meer. Bovendien zijn er studenten aanwezig die terug zijn van hun uitwisseling en alles kunnen vertellen over hun ervaringen en jouw vragen kunnen beantwoorden. De voorlichtingen van Studentenservice zijn bedoeld voor studenten van alle UU-opleidingen.

Voor sommige presentaties moet je je van tevoren inschrijven. Wees op tijd, want voor je het weet is het vol!

Lees meer over studeren in het buitenland.