3 december 2019

Leuk en leerzaam!

Studium Generale zoekt stagiair

We zoeken een enthousiaste en gemotiveerde student, die studeert aan een universiteit en graag buiten zijn/haar vakgebied kijkt.

Er moet veel gebeuren om de programma's van Studium Generale te maken en om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen er wijzer van worden. Goede onderwerpen bedenken voor lezingen, films en gesprekken. De beste sprekers vinden. De juiste toon treffen in een uitnodiging. Heldere teksten schrijven voor de website. Het adressenbestand op orde houden. Bedenken voor welke groepen een lezing interessant kan zijn. Mails versturen. Online agenda's vullen. Sprekers en publiek ontvangen op locatie. In een blog de kern van een lezing te pakken krijgen. Koffie halen. Lunchen met collega's.

Als je belangstelling hebt voor deze stageplek stuur dan een sollicitatie met motivatie en cv voor 16 december naar G.S.Sheikkariem[at]uu.nl, waarbij je [at] vervangt door @, o.v.v 'sollicitatie stagiair'. Stuur ook een tekst mee die anders is dan een wetenschappelijk artikel dat je voor studie schrijft. Het liefst iets gerelateerd aan een wetenschappelijk of maatschappelijk onderwerp. Een nieuwsbericht, een kleine column, een reactie op iets wat je (online) gelezen hebt, een speech of iets dat jou geschikt lijkt. Je mag iets nieuws schrijven, maar het mag ook een bestaande tekst zijn die je nog hebt liggen. De gesprekken vinden plaats in de week van 6 januari.

Als je meer wilt weten over wie wij zijn en wat we doen kijk dan bij de volledige beschrijving van de vacature.