8 oktober 2018

Studieplekken in bibliotheek tijdens tentamenperiode alleen toegankelijk voor studenten en medewerkers

In de aankomende tentamenperiode (15 okt. - 9 nov.) zijn de studieplekken in de bibliotheek uitsluitend toegankelijk voor studenten en medewerkers van de Universiteit Utrecht. Voor andere bezoekers is de toegang tot de bibliotheek beperkt tot de servicebalie.

Legitimatie verplicht

Om toegang te krijgen tot de bibliotheek moet je jezelf legitimeren met een geldige (digitale) UU collegekaart met pasfoto, of een geldige (digitale) UU collegekaart zonder pasfoto in combinatie met paspoort, ID of rijbewijs.

Medewerkers van de UU identificeren zich met een geldige UU campuskaart, medewerkers van het UMCU met een geldige UMCU medewerkerspas.

Ben je wel UU/UMCU student of medewerker, maar kun je niet een van bovengenoemde identificatievormen tonen? Ga dan naar de servicebalie. Het bibliotheekpersoneel zal daar nagaan of je geregistreerd bent.

Gevolgen voor andere bezoekers

Diensten als het lenen en terugbrengen van boeken blijven beschikbaar. Toegang tot de bibliotheek is beperkt tot de entree en servicebalie. De kopieerapparaten/printers zijn niet beschikbaar. Alle boeken of andere materialen moeten 24 uur vantevoren aangevraagd worden. Ze zullen klaarstaan op de afhaalplanken in de betreffende bibliotheeklocatie. Het is niet mogelijk om de bibliotheek in te gaan om een boek uit de kast te halen.