1 november 2018

Studeren in het buitenland: Q&A sessies

Denk je erover in het buitenland te gaan studeren? Wil je weten hoe je dat aanpakt? Of wil je van een UU student horen hoe het er in een bepaald land aan toegaat?

Geef je dan op voor een regio sessie via deze link!!

8-nov 13:15 uur UK: Cambridge start 13.15 daarna andere bestemmingen +/- 13:45
Alle studenten die er over denken zich aan te melden voor Cambridge, verzoeken wij dringend om naar deze sessie te komen!

13-nov 17:15 uur Latijns-Amerika: Aruba/Brazilië/Chili/Peru (RGL-USBO-USE)
14-nov 13:13 uur Noord-Amerika: VS (RGL-USE)/Canada (RGL-USE)
15-nov 17:15 uur Zuid Europa - Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië (RGL-USBO-USE)

Bij deze sessies is in ieder geval één student aanwezig die bij één van de universiteiten in die regio op uitwisseling is geweest, zodat je ook vragen kunt stellen aan een UU student met ervaring.

We zien je graag tegemoet bij één of meerdere van deze sessies!

Ik kan niet op deze tijd! Wat nu?
Tussen 12 november en 1 december loop je gewoon even binnen bij het inloopspreekuur op maandag en woensdag van 15-16.30 op Janskerkhof 3. De regio coördinatoren zijn dan aanwezig.
Of je belt of e-mailt ons!

Volg ons ook op Instagram, want een aantal studenten die nu in het buitenland zijn posten daar hun ervaringen!
Daarnaast posten we regelmatig nieuwtjes op onze facebook pagina

Veel succes met de voorbereidingen en jouw aanmelding in Osiris!

Contactinformatie International Exchange Office

Je kan ons bereiken op ieo.leg@uu.nl voor vragen of het ondertekenen van documenten zoals het learning agreement en de ov-verklaring. Vermeld altijd je studentnummer en opleiding.

TELEFOON
Elke maandag, dinsdag en donderdag zijn we telefonisch bereikbaar tussen 13:30 uur en 15:00 uur op +31 (0)30 253 7289.

INLOOPSPREEKUUR
Maandag en donderdag hebben we een inloopspreekuur tussen 15:00 uur en 16:30 uur, op Janskerkhof 3, Studiepunt.
Tijdens het inloopspreekuur kan je korte vragen stellen of documenten laten ondertekenen.

SUPPORT OFFICER
Floris Bouwman

EXCHANGE COORDINATOREN
Europa: Vera Noot