Studentensite vernieuwd

plaatje met computerscherm met studentensite erop

De studentensite is in een nieuw jasje gestoken. Zo zien enkele kopjes er iets anders uit, is de menubalk onder de header geplaatst en is er een duidelijker visueel onderscheid tussen de centrale informatie en de opleidingsinformatie.

Opmerkingen en vragen?

Heb je een opmerking, verbetersuggestie of vragen? Vul dan het feedbackformulier rechts op de betreffende pagina in.

Achtergrondinformatie

Alle online communicatieplatforms van de Universiteit Utrecht zijn gebouwd in het contentmanagementsysteem (CMS) Drupal. Drupal kent verschillende versies en de huidige versie 7 is vanaf 2022 verouderd. Dat betekent onder andere dat er geen noodzakelijke security updates meer kunnen worden gedaan om het platform veilig te houden. Daarom gaan alle online universiteitsplatforms over van Drupal 7 naar Drupal 8 en 9.