15 januari 2020

Studenten gezocht voor introductiecommissie

Aan alle bachelor studenten BMW en GNK

Begin september 2020 stroomt het Hijmans van den Berghgebouw weer vol met honderden nieuwe eerstejaarsstudenten. Zoals jullie je waarschijnlijk wel kunnen herinneren, wordt er een introductieweek georganiseerd om de eerstejaars een goede start te geven van hun studie- en studententijd. Deze week wordt georganiseerd door de Introductie Commissie (IC), bestaande uit zowel BMW als GNK studenten.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste studenten die het leuk vinden om deze onvergetelijke week te organiseren!

Een keer per week vergader je met de commissie over het organiseren van de introweek. Dit kan in de avond of in de middag zijn. Daarnaast zul je met het versturen van mails of ontwerpen van bijvoorbeeld programmaboekjes nog ongeveer 1 à 2 uur per week kwijt zijn.

Als dank voor je inzet wordt er goed voor de IC gezorgd; zo mag je gratis naar alle activiteiten en feesten, krijg je als IC-lid je eigen (zelf uitgezochte) IC-kleding en gaan wij (de huidige IC) met jullie uiteten om kennis te maken en je alvast wat tips en trucs mee te geven over je toekomstige functie. Daarnaast krijgt elk IC-lid een financiële vergoeding voor zijn of haar inzet.

Lijkt het jou leuk om jezelf IC-lid te mogen noemen en denk je dat jij de introductieweek nóg leuker kan maken? Vul dan vóór 3 februari 2020 het aanmeldformulier in door op de volgende link te klikken: bit.ly/IC-2020. Dan nodigen wij je graag uit voor een sollicitatiegesprek.

Met vriendelijke groeten,
Introductiecommissie BMW-GNK 2019 'TropICal'