Studenten gezocht voor bestuur van Student en Leefstijl Utrecht 2021-2022.

Het lokale bestuur Student en Leefstijl Utrecht is opzoek naar enthousiaste Geneeskunde/Biomedische Wetenschappen studenten die een passie hebben voor voeding en leefstijlgeneeskunde die samen het aankomende parttime bestuur willen vormen van Student en Leefstijl Utrecht 2021-2022.

Voor aankomend jaar zijn wij opzoek naar studenten die zich willen inzetten samen met het landelijk bestuur Student en Leefstijl om meer kennis en vaardigheden aangaande voeding en leefstijl te realiseren onder toekomstig artsen en studenten.

Dit doe je bijvoorbeeld door:

• Jaarlijks de SELF-cursus te organiseren;
    Het afgelopen jaar hebben meer dan 100 deelnemers meegedaan aan de SELF-cursus Utrecht, waaronder studenten (uit verschillende steden), A(N)IOS’en, en blokcoördinatoren.
  • In gesprek te gaan met de faculteit en haar blok coördinatoren;
    Je zal verder borduren op de implementatie plannen van het afgelopen jaar en nieuwe van het aankomende jaar.
  • In contact te komen met diverse leefstijl en duurzaamheid gerelateerde bedrijven en sponsoren.
  • En door het opzetten van eigen initiatieven/workshops (want daar is zeker de ruimte voor!)

Ben je enthousiast of wil je meer weten?

Aarzel dan niet om te mailen!

utrecht@studentenleefstijl.nl

Vacature bestuur Student en Leefstijl