Studentassistenten gezocht: Communicatiepracticum in de bachelor

Voor bachelorstudenten (jaar 2) gaan we in februari weer een practicum ‘Consultvoering – Anamnese afnemen’ doen. Hierin spelen de studenten rollenspellen om te oefenen met het afnemen van de anamnese. Sinds een aantal jaar zetten we masterstudenten in om de rol van eigenaar te spelen. Na het spelen van het rollenspel voorzien de ’eigenaren’ de studenten van feedback.

Wie zoek ik?

Ik zoek nog 2 masterstudenten om in dit onderwijs mee te draaien. Voorkeur is dat je op zijn minst de basiscoschappen/JECO achter de rug hebt, elke richting is welkom. Extra praktijkervaring buiten de studie om is een pre. Je moet in ieder geval het gevoel hebben de anamnese ondertussen in de vingers te hebben.

Als je nog niet in de master zit, maar wel al praktijkervaring hebt, neem dan vooral even contact op!

What’s in it for you?

  • Een leuke kans om je eigen consultvaardigheden aan te scherpen en uit te breiden.
  • Daarnaast draag je bij aan de ontwikkeling van tweedejaars. Uiteraard word je hierin begeleid.
  • De uren worden uitbetaald als student assistent.

Wanneer dan?

Op donderdag 8 of vrijdag 9 februari zullen we in overleg een instructiemoment plannen. Op onderstaande momenten worden de werkcolleges gegeven.

Week

Weekdag

Start datum

Starttijd

Eindtijd

W 7

Maandag

12-02-2024

09:00

10:45

W 7

Maandag

12-02-2024

13:15

15:00

W 7

Dinsdag

13-02-2024

13:15

15:00

Als je geïnteresseerd bent, of meer informatie wil, mail dan graag z.s.m., maar uiterlijk 7 februari a.s. naar l.dorrestein@uu.nlVermeld ook even je ervaring/achtergrond en waarom je denkt een goede bijdrage te kunnen leveren aan dit onderwijs.

Hopelijk tot snel!

Hartelijke groeten,
Linda Dorrestein