26 april 2018

Student Research Conference 2018 en Undergraduate Awards 2018

Ben jij trots op je (excellente) bacheloronderzoek? Overweeg dan om je onderzoek als paper in te leveren bij de Student Research Conference of om het in te dienen voor de Undergraduate Awards.

Student Research Conference (SRC)

Momenteel staat er een call for papers open voor studenten die hun bacheloronderzoek willen indienen bij de beoordelingscommissie van de Student Research Conference 2018. De deadline is 29 juli 2018
De SRC is een jaarlijks terugkerend evenement, dat door de VSNU en projectbureau ScienceWorks georganiseerd wordt. Verschillende Utrechtse studenten zijn de afgelopen jaren in de prijzen gevallen. Vorig jaar won student Kerrewin van Blanken de Research Award in de categorie Humanities and Law.

De SRC is exclusief voor bacheloronderzoek en volgt de academische gebruiken: na een call for papers, beoordeelt een commissie van ervaren onderzoekers de ingezonden papers, selecteert de beste 60 voor een workshop of een posterpresentatie. De conferentie zelf vindt plaats op vrijdag 9 november 2018 aan het Leiden University College (Den Haag). Studenten maken kans op een publicatie in een e-journal en op prijzen (met prijzengeld oplopend tot 1000 euro).

Undergraduate Awards (UA)

De Undergraduate Awards betreft een international evenement dat zich richt op excellent bacheloronderzoek. Het heeft als doel dit onderzoek een international podium te bieden en studenten intercultureel en interdisciplinair te verbinden. Door deelname maken studenten kans op publicatie van hun onderzoek in The Undergraduate Journal 2018 en kaartjes voor de UA Global Summit in Ierland in november 2018.

De call for papers is geopend, de deadline hiervoor is 12 juni 2018.