2 juli 2021

Storing opgelost: Mogelijk problemen met mailboxen voor nieuwe studenten

Je kunt als nieuwe student (start collegejaar 2021-2022) mogelijk niet inloggen in je mailbox door een technische storing. Je krijgt een foutmelding tijdens het inloggen. Op deze pagina vind je meer informatie en worden updates geplaatst. De nieuwste updates staan bovenaan.

------------------------------------------

Update 5 juli 11:30 (storing opgelost)

De problemen met de e-mail voor nieuwe studenten zijn opgelost. Bijna alle nieuwe studenten kunnnen weer gebruik maken van de e-mail.

Voor een enkele student is nog een aanvullende actie nodig. Er wordt (of is) met hen persoonlijk contact opgenomen.

Update 2 juli 14:50

Inmiddels is de impact in kaart gebracht en werken we gericht aan een oplossing. De verwachting is nog steeds dat de problemen voor de meeste nieuwe studenten na het weekend zijn verholpen.

Update 2 juli 9:40

We doen op dit moment onderzoek naar de impact van het probleem en werken aan een oplossing. We verwachten op dit moment dat de problemen voor de meeste nieuwe studenten na het weekend (maandag of dinsdag) zijn verholpen.

Dit probleem geldt dus alleen voor nieuwe studenten en dus niet voor studenten die hiervoor al studeerden bij de UU.