14 mei 2019

Stoppen met roken? Meld je aan voor workshop

De Universiteit Utrecht wil een veilige en gezonde omgeving bieden aan haar medewerkers, studenten en bezoekers. Daarom worden de buitenterreinen gefaseerd rookvrij. In pilots wordt uitgeprobeerd wat wel en niet werkt. Uiteraard is de keuze om wel of niet te roken je eigen verantwoordelijkheid. Rook je? En wil je stoppen? Dan zijn er diverse vormen van ondersteuning beschikbaar. Zo organiseert de UU op donderdag 27 juni van 12.30 uur tot 17.00 uur in zaal 1.22 in het David de Wiedgebouw een workshop ‘Stoppen met roken’ voor medewerkers en studenten.

De workshop is eenmalig en duurt 4,5 uur. Deelname is gratis voor UU-studenten en -medewerkers.

Meedoen?

Je meldt je aan door het aanmeldformulier in te vullen. Er zijn zestig plaatsen beschikbaar. Zijn er meer aanmeldingen? Dan krijgen medewerkers en studenten die werken of studeren in het Bestuursgebouw en het Marinus Ruppertgebouw voorrang. Het Leuvenplein is namelijk de eerste buitenlocatie die rookvrij wordt (19 juli 2019).

Lees meer over de inhoud van de workshop. Bij voldoende deelname organiseert de UU na de zomer ook een cursus in de binnenstad.

Andere ondersteuning bij stoppen met roken?

Past een cursus niet bij je, maar wil je wel stoppen met roken? Kijk op deze site of bekijk in de flyer welke andere ondersteuning beschikbaar is. Je kunt bijvoorbeeld een verzoek doen voor een zelfhulpboek.

Meer informatie

Lees meer over het rookvrij maken van de UU-terreinen of stuur een e-mail naar rookvrij@uu.nl.