Stichting Kennels biedt ruimte aan honden van medewerkers en studenten van Diergeneeskunde

Wil je als student een fijne plek hebben voor je hond als je zelf onderwijs hebt op de Faculteit? Dat is vanaf nu mogelijk!

Studentenkennel

Vanaf nu kun je een plekje huren één van de studentenkennels, waar je je hond in een grote ruimte kan herbergen met in totaal max 5 honden. Wanneer je hier gebruik van wilt maken is het dus belangrijk dat je hond sociaal is.

Je kan je eigen mand meenemen en zorgt samen met de andere 4 studenten voor het schoonhouden van de kennel. De kosten voor het huren van een studentenkennel zijn 20 euro per maand per student. Daarnaast krijg je een eigen sleutel waar 25 euro borg op zit.

Meer informatie en opgeven

Meer informatie of wil je je hond opgeven? Neem dan contact op met studentenkenneldgk@uu.nl. Vermeld hierbij je naam, de naam van je hond, het ras, je telefoonnummer en een foto van je hond, en vanaf wanneer en voor welke dagen je een plek wilt hebben.

Groetjes,
het kennelbestuur