29 mei 2020

Stem vanaf 2 juni voor de medezeggenschapsraden!

De kandidaten voor de universiteitsraad en faculteitsraden zijn bekend. Vanaf dinsdag 2 tot en met donderdag 4 juni kun jij je stem uitbrengen bij de verkiezingen. Dit is een unieke kans. Door te stemmen bepaal jij wie vanuit de medezeggenschap jouw belangen gaat behartigen! Jouw stem telt!

Hoe kun je stemmen?

Op dinsdag 2 juni krijg je een e-mail met een link naar de stemapplicatie op www.uu.nl/stem. Om je stem uit te brengen log je in met je Solis-id en wachtwoord. Als je ingelogd bent, zie je de kandidatenlijsten. Je mag twee stemmen uitbrengen: één stem op een kandidaat voor de U-raad en één stem op een kandidaat voor jouw faculteitsraad (tenminste, als daar verkiezingen zijn). De stembussen sluiten op donderdag 4 juni om 23.59 uur.

Kijk live mee met de bekendmaking

Op vrijdag 5 juni om 17.00 uur kan je de live bekendmaking van de nieuwe studentleden van de universiteitsraad meekijken via de livestream.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de verkiezingen of de kandidatenlijsten bekijken? Ga naar de website van de U-raad en de faculteitsraden van Bètawetenschappen, Geesteswetenschappen, Recht, Economie, Bestuur & Organisatie en Sociale Wetenschappen. Bij de overige raden vinden geen verkiezingen plaats omdat daar evenveel kandidaten als zetels zijn. (Bij UCU en UCR hebben de verkiezingen i.v.m. het semestersysteem al plaatsgevonden).

Secretaris Centraal Stembureau, Anne Marie Partridge, a.m.partridge@uu.nl.