Stem nu voor de medezeggenschapsraden

De verkiezingen zijn van start! Vanaf vandaag tot en met woensdag 10 mei kun jij je stem uitbrengen bij de verkiezingen. Dit is een unieke kans. Door te stemmen bepaal jij wie vanuit de medezeggenschap volgend jaar jouw belangen behartigt! Jouw stem telt!

stem nu

Waar kun je op stemmen?

Er zijn verkiezingen voor de universiteitsraad en de faculteitsraden (Bij UCU en UCR hebben de verkiezingen i.v.m. het semestersysteem reeds plaatsgevonden).

Benieuwd waar de partijen voor de universiteitsraad voor staan? Bekijk de stemwijzer.

bekijk de stemwijzer

Hoe kun je stemmen?

Als je mag stemmen, heb je vandaag een e-mail gekregen met een link naar de stemapplicatie op www.uu.nl/stem. Om je stem uit te brengen log je in met je Solis-id en wachtwoord. Als je ingelogd bent, zie je de kandidatenlijsten. Je mag twee stemmen uitbrengen: één stem op een kandidaat voor de U-raad en één stem op een kandidaat voor jouw faculteitsraad. Bij de universiteitsraad kun je ook op iemand van een andere faculteit stemmen. De stembussen sluiten op woensdag 10 mei om 23.59 uur.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de verkiezingen of de kandidatenlijsten bekijken? Ga naar de website van de verkiezingen.