9 december 2019

Start 15 januari een nieuwe reeks KlimaatGesprekken op de Uithof

Wil jij weten wat je kunt doen om je studentenleven klimaatvriendelijker in te richten? Doe mee aan de workshopreeks van KlimaatGesprekken!

In zes avonden ontdek je hoe je jouw leven klimaatvriendelijker kunt maken en hoe je anderen daarbij kunt betrekken. De workshops zijn praktisch, ongedwongen en leuk. De volgende thema’s komen aan bod: wonen, eten, vervoer en vakantie, consumeren en klimaatgesprekken met anderen. Maar we beginnen in de eerste workshop met jou, wat wil jij leren over klimaatverandering en wat wil je er mee doen?

Wij geloven dat klimaatverandering voor een groot deel te maken heeft met de keuzes en gedrag van mensen, en dat mensen alleen kiezen voor een klimaatvriendelijke samenleving als zij deze als beter zien. Niet omdat het moet, maar omdat het inspireert, verbindt en goed voelt! Wij maken daarom gebruik van inzichten uit de klimaatpsychologie om mensen hoop, humor en handelingsperspectief te bieden in onze workshopmethode en andere bijeenkomsten.

Dus wil jij het gesprek aangaan over klimaatverandering, tips & tricks krijgen wat je zelf kan doen of hoe je anderen hierbij kan betrekken? En daarbij in contact komen met gelijkgestemden in jouw buurt? Meld je dan snel aan via de website voor de nieuwe reeks die op 15 januari begint op het Utrecht Science Park. 

Deelname is gratis, de kosten voor het tekstboek en werkboek zijn €45.