Solliciteer vóór 29 september als studentlid bij de Opleidingscommissie (OC)

Wil jij met docenten over onderwijs discussiëren en bijdragen aan de kwaliteit van het onderwijs? Solliciteer dan nu als studentlid bij de Opleidingscommissie en sluit aan bij de maandelijkse overleggen met docenten, laat je stem horen en ontvang een vergoeding!

De OC vergadert elke eerste dinsdag van de maand over de cursusevaluaties en de kwaliteit van het onderwijs van onze opleiding. Naast docentleden, zitten er ook vier studenten in deze Opleidingscommissie. Je krijgt een vergoeding voor zo’n acht uur aan werk in de maand.

Stuur een mail naar mebiose-vicepraeses@umcutrecht.nl met je CV, een korte motivatie en je beschikbaarheid voor de sollicitatie. Natuurlijk kun je hier ook terecht voor eventuele vragen.