Sneak-peek campagneconcept ‘speak-up’

Wil jij ook als eerste het concept zien voor de campagne rondom een open en stimulerende omgeving die we in het najaar lanceren? Op 11 juli van 15.00-17.00 uur presenteren de bureaus het communicatieconcept waar we op zoek zijn naar feedback van jou!

De conceptpresentatie vindt fysiek plaats, in het WKZ. Wil je erbij zijn? Leuk! Aanmelden kan door een mail te sturen naar: studentbegeleiding@umcutrecht.nl

Buutvrij van de Jong

Wat waren we ook alweer aan het doen?

Samen zijn we aan het bouwen aan een veilige, open en stimulerende omgeving. Grensoverschrijdend gedrag hoort daar niet bij, respectvol en professioneel gedrag juist wel.

In dit project zijn we o.a. bezig met het opzetten van een campagne. Daarvoor hebben we workshops gehouden om samen de richting en de inhoud van deze campagne te bepalen. En op 11 juli willen we jullie graag laten zien wat de gekozen insteek is. Vragen aan jullie zijn: komt de boodschap aan, wat kunnen we nog verbeteren, etc.

Wil je erbij zijn? Mail dan naar studentbegeleiding@umcutrecht.nl. We zien je graag!

Lees ook:

Workshop open en stimulerende leeromgeving