Studentensite

20 april 2017

Slimmer dan de rest?

The Big UU Game

Het ultieme doel van een universiteit is om de knapste koppen van de eeuw voort te brengen... Maar wat als je zelf de touwtjes in handen kon hebben in een 'big UU game'? Om dit spel te kunnen winnen moet je een ontdekker zijn, een out-of-the-box denker, een feitjeskenner, een wiskundegenie, een talenwonder, een hardloper, een botanische belofte, een geheimhouder, een samenwerker, een geschiedschrijver, een zoekmachine-expert, een Uithofconnaisseur, met connecties binnen en buiten de universiteit, een fotografisch geheugen, snel denkvermogen en zo veel meer...

Maar je hoeft het niet alleen te doen. Ga de uitdaging aan in een team van de beste en slimste studenten en onderzoekers die de Universiteit Utrecht rijk is en strijd tegen twee andere teams – bestaande uit je universitaire vrienden en vijanden. Is de persoon naast je een bondgenoot of een tegenstander?

Kun jij de uitdaging aan? Maandag 24 april gaat de eerste editie van the Big UU Game live.

Heb je een vraag of opmerking over deze pagina? Laat het ons weten.