Scoor nu tickets voor Betweter Festival 2022

Het Betweter Festival is er weer! Op 30 september 2022 wordt TivoliVredenburg weer gevuld met een unieke mix van talks, muziek, film, interactieve installaties en live wetenschappelijk onderzoek. We beantwoorden twijfels met feiten en feiten met twijfels.

Samen met wetenschappers en artiesten denken en dromen we deze editie over een betere wereld. Wat betekent het om de mens niet meer als middelpunt te zien? Kunnen digitale technologie en democratie samengaan? En hoe maken we een einde aan ongelijkheid?

Eerste namen

Inmiddels zijn de eerste namen voor het Betweter Festival 2022 bekend. Zangeres MEAU, politicoloog Jolle Demmers, cabaretier Merijn Scholten, schrijver Roxane van Iperen, spoken word-artiest Zaïre Krieger, antropoloog Amade M’Charek en duurzaamheidswetenschapper Jessica Duncan. Plus: experimenten over wat de inhoud van je blaas vertelt over je gezondheid, en de relatie tussen ademhaling, muziek en emoties.

Tickets en informatie

Tickets voor het Betweter Festival op 30 september 2022 zijn nu beschikbaar via de website van TivoliVredenburg. Voor updates ga je naar de website van het Betweter Festival. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de maandelijkse Betweter nieuwsbrief.

Nieuwsgierig? Bekijk hieronder alvast de promovideo!