3 april 2019

Schrijf je nu in voor de Utrecht Marathon 2019

Zondag 12 mei 2019 vindt de 38e editie van de vernieuwde Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park plaats. De Utrecht Marathon steunt elk jaar een goed doel. Dit jaar is dat KWF Kankerbestrijding.

Eén volledige ronde marathon

Om 9:00 uur gaat de Marathon (42,195 km) van start met volledig nieuw parcours bestaande uit één ronde. De verschillende oude- en nieuwe stadsdelen van Utrecht zijn met dit parcours aan elkaar verbonden. De combinatie van het lopen door de parken, de nieuwe stadsdelen zoals Leidsche Rijn en de oude binnenstad zorgen voor een unieke loopbelevenis. Ook de parcoursen op de Halve Marathon (21,1 km), Kwart Marathon (10,55 km) en Mini Marathon (± 1,5 km) zijn volledig vernieuwd. Meer informatie over de parcoursen en over het evenement vind je op de website van de Utrecht Marathon.

Rennen tegen kanker

Ren jij ook mee tegen kanker? Geef jouw run extra betekenis door geld op te halen voor baanbrekend kankeronderzoek. Dit is helaas hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Het geld dat wordt opgehaald tijdens de Utrecht Marathon komt ten goede aan onderzoek naar kinderkanker in het Prinses Máxima Centrum.

Met een eigen actiepagina kun je je eenvoudig laten sponsoren. Zo’n actiepagina is snel gemaakt en te delen met je vrienden, familie, collega’s, iedereen die je maar kent. Met deze tips en tricks van KWF Kankerbestrijding zul je zien dat de donaties binnenstromen! Haal je 500 euro of meer op? Dan word je beloond met een uniek Ren tegen kanker t-shirt.

Kom ook in actie voor kankeronderzoek en start jouw actie vandaag. Schrijf je hier in wanneer je al een startbewijs hebt. Nog geen startbewijs? Schrijf je dan hier in.

Meedoen als vriend van STUF

Ben jij al vriend van STUF? Dan kun jij gratis deelnemen aan de marathon. De eerste 20 vrienden die zich aanmelden voor de marathon via uspmarathon@uu.nl krijgen een gratis startbewijs. Nog geen vriend van STUF? Meld je hier aan!