22 augustus 2019

Schrijf je in voor een leuke cursus bij Parnassos

Student speelt viool in Parnassos

Bij Parnassos kun je voor een zacht prijsje leuke cursussen volgen, van UUniversal choir tot Fysiek theater, van Pitchen tot Illustreren, van Gitaar tot Portretfotografie en van Clipdance tot Photoshop. Eind september start het nieuwe cursusseizoen van Parnassos. Schrijf je nu al in voor je favoriete cursus. Studenten krijgen 50% korting op alle cursussen.

Of kom van 2 tot en met 5 september eerst sfeer proeven en een gratis proeflessen volgen tijdens onze open lesweek! Dan krijg je meteen een goed beeld van de inhoud van de cursus. Bijna alle cursussen die je bij Parnassos kunt volgen doen mee aan de open lesweek. Kom op tijd, want vol is vol! Kijk op www.uu.nl/parnassos voor het volledige programma.

Parnassos 25 jaar

Parnassos viert dit jaar haar vijfentwintigste verjaardag. Daar horen cadeautjes bij! Profiteer van korting met de speciale bring-a-friend actie. Of maak als student kans op het terugwinnen van je cursusgeld tijdens de open lesweek! Kijk voor meer informatie en voorwaarden op de site van Parnassos.