9 januari 2020

Schrijf je in voor de Utrecht Marathon

Utrecht_marathon

Op zondag 19 april 2020 ademt Utrecht hardlopen. Het Utrecht Science Park is dan het sfeervolle middelpunt van de Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park. Ook dit jaar loop je als deelnemer door de parken, langs de authentieke Singels en door de binnenstad.

Afstanden voor iedereen: één volledige ronde marathon

De verschillende oude- en nieuwe stadsdelen van Utrecht zijn met het Marathonparcours (42,195km) aan elkaar verbonden. De combinatie van het lopen door de parken, stadsdelen zoals Leidsche Rijn en het lopen door de oude binnenstad zorgen voor een unieke loopbelevenis. Muziekpunten langs het parcours dopen de Utrecht Marathon om tot een echt sfeervol Utrechts evenement. Ook dit jaar kun je als deelnemer starten op de Halve Marathon (21,1 km), Kwart Marathon (10,55 km) en de Mini Marathon (± 1.5 km). Op het foodplein in het Utrecht Science Park kan iedereen nagenieten onder genot van een drankje, hapje en muziek. Meer informatie over het evenement en de parcoursen vind je op de website van de Utrecht Marathon.

Utrecht_marathon_start

Inschrijving en startbewijzen

Schrijf je in voor een startbewijs voor één van de afstanden:

  • Utrecht Marathon (42,195 km)
  • Utrecht Science Park Halve Marathon (21,1 km)
  • 1/4 Utrecht Marathon (10,55 km)

KWF Kankerbestrijding

De Utrecht Marathon steunt ook in 2020 KWF Kankerbestrijding. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding. Je kunt je ook via KWF Kankerbestrijding opgeven. Als je €500 ophaalt aan sponsorgeld, beloont het KWF je met een gratis startbewijs. Na inschrijving heb je direct een eigen actiepagina. Daarmee is fondsenwerven makkelijker dan je denkt! Haal je onverhoopt geen € 500 op? Dan kun alsnog een startbewijs kopen via de Utrecht Marathon. Je bent er hoe dan ook bij!

Vrijwilliger tijdens de Utrecht Marathon

Wil je niet zelf hardlopen, maar lijkt het je leuk om tijdens de Marathon mee te helpen? Dan kun je als vrijwilliger bij het evenement aan de slag. Kijk hier voor meer informatie.

Vragen

Voor vragen over de Utrecht Marathon kun je contact opnemen via uspmarathon@uu.nl. Ook deelnemers aan de kwart marathon van vorig jaar, kunnen hier terecht met hun vragen.