26 november 2018

Samenwerken aan maatschappelijk relevante vragen

Wil je tijdens je bacheloropleiding je maatschappelijke betrokkenheid vergroten, doe dan mee aan het Community-Based Research for the Humanities (CBR) project.

Het CBR-project is als volgt opgebouwd:

• blok 3: je volgt een interdisciplinaire cursus, waarin je samen met Utrechtse stakeholders nieuwe, betekenisvolle kennis ontwikkelt
  • blok 4: je voert een onderzoeksproject uit als onderdeel van je scriptie of stage, daarbij word je ondersteund door peer learning communities. Aan het eind van het academisch jaar deel je tijdens een symposium de uitkomsten van je onderzoek.

Inschrijven

Wil je met je stage- of scriptieonderzoek een maatschappelijke bijdrage leveren, schrijf je dan in voor de cursus Onderwijs buiten de Universiteit (cursuscode: TC3V17001).

Vragen?

Het CBR-project is een samenwerking van de Faculteit Geesteswetenschappen en het University College Utrecht. Heb je vragen over dit project, neem dan contact op met een van de docenten: Jocelyn Ballantyne, Deborah Cole, Joost Dankers, Rick Dolphijn, Roselinde Supheert en Berteke Waaldijk.