8 juni 2018

Resultaten Nationale Studenten enquête vertraagd door AVG

Begin dit jaar hebben ruim 10.000 UU-studenten de Nationale Studenten Enquête (NSE) ingevuld. Bedankt hiervoor! In de oorspronkelijke planning zouden de resultaten eind mei bekend gemaakt worden. Opdrachtgever Studiekeuze123 heeft echter laten weten dat de openbaarmaking een maand verschoven wordt, naar 28 juni.

AVG

Deze extra tijd is nodig om de gevolgen van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) te bespreken. Met ingang van de AVG gelden er zwaardere eisen voor de verwerking van persoonsgegevens en de eisen met betrekking tot indirecte herleidbaarheid.

Verwerken resultaten

28 juni worden de resultaten bekend gemaakt. De komende zomer analyseert en evalueert de Universiteit Utrecht de resultaten. Op basis hiervan formuleren we verbeterpunten en gaan we concreet aan de slag met de feedback uit de enquête. Na de zomer publiceren we deze analyse.

Lees meer informatie over de vertraagde bekendmaking van de resultaten.

Bekijk de resultaten van jouw opleiding vanaf 28 juni op www.studiekeuze123.nl.