20 januari 2020

Restaurant in Minnaertgebouw sluit per 28 februari 2020

De UU kiest ervoor om het aantal bemenste cateringlocaties vóór 8 juli 2020 van negentien terug te brengen naar twaalf. Het restaurant in het Minnaertgebouw is één van de locaties die sluit, omdat deze verliesgevend is. Het Sodexo-personeel dat in het restaurant werkt gaat in andere UU-cateringlocaties aan de slag. Daarom sluit deze cateringlocatie per 28 februari. De Universiteit Utrecht snapt dat het voor medewerkers en studenten die in de omgeving van het Minnaertgebouw werken en studeren vervelend is dat de cateringlocatie nu al sluit. Wij vragen hiervoor jouw begrip.

Catering voor bijeenkomsten

Sodexo blijft tot 8 juli 2020 gewoon koffie, thee, lunches en borrels voor bijeenkomsten verzorgen in de Noordwesthoek van het Utrecht Science Park. Dit bestel je via de Sodexo-portal.

Cateringfaciliteiten in Minnaertgebouw en daaromheen

In het Minnaertgebouw staan al op diverse plekken automaten voor warme dranken, frisdranken en snacks. Er wordt gekeken hoe dit aanbod kan worden uitgebreid. De dichtstbijzijnde, bemenste UU-cateringlocaties zijn Jazzmans in het Minnaertgebouw, de koffiecorner in het Victor J. Koningsbergergebouw, evenals de voorzieningen in het Hugo R. Kruytgebouw en het Vening Meineszgebouw. Daarnaast zijn onder andere ook de foodtrucks en de cateringlocatie van de Hogeschool Utrecht op loopafstand.

Wat komt er op de plek van het Minnaertrestaurant en de Mezzanine?

Het is nog niet duidelijk wat er op de plaats van de cateringfaciliteit komt. De wens is om de ruimte beschikbaar te houden als sociale ontmoetingsplaats. Een projectgroep met daarin vertegenwoordigers van verschillende organisatieonderdelen gaat aan de slag met de concrete invulling. Medewerkers en studenten kunnen input aanleveren bij demandmanagers Donna Stegenga (faculteit Bètawetenschappen) of Mariël Witteveen (faculteit Geowetenschappen).